Subscribe

Temperaturat e larta qe kane pushtuar vendin tone qe prej fillimit te muajit, do te vazhdojnë edhe per disa dite te tjera. Sinoptikanet qe kane pagëzuar valën e te nxehtit  si “Luciferi i tmerrshëm” thonë se vjen nga Afrika.

 

Por lajmi i mire qe japin sinoptikanet, lidhet me dy ditet e fundit te kësaj jave, kur edhe pritet një ulje e ndjeshme e temperaturave me disa grade.

 

Shqipëria, ashtu si shume vende te rajonit dhe Evropës, po vuan pasojat e temperaturave jashtëzakonisht te larta. I nxehti ekstrem ka favorizuar përhapjen e zjarreve ne te gjithë territorin e vendit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *