Edhe Lëvizja Socialiste për Integrim denoncoi shpenzimet që sipas saj, qeveria harxhon për të punësuar militantët.

Pas demokrates Dhurata Çupi, doli ish-deputetja e LSI, Silva Caka e cila tha se janë shpenzuar 92 milionë euro për këtë çështje.

“60 milionë euro jo vetëm që nuk u kursyen, por u shpenzuan 92 milionë euro për të paguar militantët e Rilindjes, të cilët shkojnë në zyrat e shtetit vetëm për të hartuar baza me të dhënat e qytetarëve e këto të fundit t’i përdorin në zgjedhje, për të keqtrajtuar qytetarët, të cilët enden për të marrë shërbimet që vetë i paguajnë dhe për të rritur shifrat e korrupsionit në nivele alarmante. Pra, dëmi i shkaktuar dhe fitimi i munguar i shqiptarëve, kap shifrën e 152 milionë eurove, me të cilat shqiptarët mund të kishin përfituar shumë shërbime. E meqë jemi në një situatë të vështirë për shkak të pandemisë, pa asnjë dyshim mund të themi se me këto para mund të kishim ndërtuar 3 spitale me standarte të larta, për të përballuar shifrat në rritje të të prekurve nga virusi.”

Silva Caka tha në daljen e saj për mediat se Rilindja ka si filozofi vetëm të grabisë paratë e jo të ofrojë shërbime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *