Instagram është një ndër rrjetete që nëse jeni përdorues mund të përfundoni duke ndjekur qindra, në mos mijëra, njerëz.  Ndodh që shumë herë të mos shihni në kryefaqen tuaj personat apo miqtë që ju dëshironi pasi ju dalin postime të ndryshme para.

 

Nëse po kërkoni ndihmë të hiqni disa persona nga lista, Instagram mund të ju japë një dorë ndihmëse.

 

Studiuesja Jane Manchung Ëong, përmes një postimi në Tëitter ka zbuluar se Instagram po teston një veçori të re që do të ndihmojë që përdoruesit të kenë më të lehtë të zgjedhin kë të mos ndjekin.

 

Kjo bazohet në llogari me të cilat ju bashkëveproni më pak dhe gjithashtu llogari që nuk tregohen aq shpesh në ndërfaqen kryesore, në 90 ditët e fundit.

 

Burimi i Instagram-it aktualisht bazohet në një algoritëm ku tregon llogaritë që ndërveproni më shpesh me to, në krye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *