Jemi në prag festash dhe shtëpia është gjithmonë plot. është periudha më e bukur e vitit, ku çdokush përpiqet të bëjë një përmbledhje të vitit që po lëmë pas dhe të përgatisë listën e dëshirave dhe arritjeve për vitin që na pret. Këtë muaj të gjithë përpiqemi të jemi më të pranishëm për të afërmit, të jemi në kontakt me njerëzit e dashur, të bëjmë telefonatat dhe të marrim të rejat nga miqtë që prej shumë kohësh nuk i kemi kontaktuar, e pse jo të shihemi dhe të mblidhemi mbrëmjeve si dikur.

Rutina dhe shpejtësia me të cilën ecin ditët e sotme, duket se kanë zbehur marrëdhëniet midis njerëzve, por periudha e festave është koha ideale për të organizuar atë mbrëmjen apo darkën e shumëpritur. Shpesh nuk ka rëndësi vendi, ora se çfarë do të konsumoni, por njerëzit me të cilët do të kaloni kohë. Ndaj mos u shqetësoni shumë për menunë, muzikën apo veshjen, por thjesht ftoni njerëzit e dashur në shtëpinë tuaj…! Megjithatë, për diçka duhet të mendoni përpara organizimit të darkës. Për kushtet se si do i prisni miqtë tuaj. Një pastrim i mirë i shtëpisë, do të jetë i nevojshëm si para ashtu dhe pas festave, ndaj më poshtë lexoni disa këshilla praktike sesi ta mbani shtëpine e pastër.

Pastroni dhe zgjidhni me zgjuarsi “aleatët” tuaj më të mirë

Të pastrosh mesin e shtëpisë, nuk do të thotë që kjo e fundit është e pastër. Shpesh papastërtitë më të mëdha dhe pluhurat grumbullohen në vendet ku fshesa nuk kalon kurrë. Kur përdorim fshesën me vakum, shumë pak prej nesh e zhvendosin mobiljet. Tubi i fshesës jo fleksibël na e bën edhe më të vështirë, pesha e rëndë, dizajni etj, bëjnë që shumë prej nesh “t’i bien për shkurt” kur bëjnë punët e shtëpisë. Fshirja e dyshemesë cep më cep duket se është një proces i lodhshëm dhe i komplikuar, por falë fshesës me vakum BESPOKE Jet, gjithçka është më e lehtë. Duke përfaqësuar më të mirën e inovacionit teknologjik, Samsung Electronics ka krijuar fshesën e dorës me vakum më të fuqishme të kompanisë BESPOKE Jet AI. Me fuqi thithëse deri në 280Ë, me funksionalitet të bazuar në një stacion pastrimi “gjithçka në një” inteligjencë artificiale dhe veçori vetë- zbrazëse, kjo fshesë jo vetëm do ndryshojë një herë e mirë mënyrën si pastroni shtëpinë, por do kuptoni se deri më tani nuk keni pastruar, por vetëm keni fshirë përciptazi. Fshesa me vakum Samsung BESPOKE Jet™ pastron lehtësisht dhe plotësisht llojet e ndryshme të dyshemeve. Fshesa me vakum e karikueshme pa kordon, vjen me një shumëllojshmëri furçash dhe kokash dhe është sa e fuqishme edhe me stil. Dizajni me peshë të lehtë, ua bën më të lehtë menaxhimin e pajisjes dhe pastrimin e shtëpisë.

Rroba gjithmonë të pastra: Ka vetëm një mënyrë sesi koshi i rrobave të palara të jetë gjithmonë i zbrasur

Të gjithë jemi dakord që koshat e tejmbushur me rroba, këto të funndit të hedhura kudo nëpër dhomë apo mbi tharëse tek presin të sistemohen janë makthi ynë më i madh. E si mund t’i presim miqtë kur shtëpia duket si një dhomë e madhe prove, e një dyqani? Të jetosh në një hapësirë të pastër, të rregullt, të ndihmon në qartësimin e ideve dhe të transmeton një ndjesi pozitiviteti që është kaq e thjeshtë ta përjetosh. Sigurisht nëse si aleat keni elektroshtëpiaket e duhura. Me lançimin e ekosistemit BESPOKE, ku përfshihen ndër të tjera dhe lavatriçet dhe tharëset e kombinuara Samsung. Pasi të njiheni me mundësitë që BESPOKE AI™, makina larëse dhe tharësja nga SAMSUNG mund t’ju ofrojnë teksa bëni punët e shtëpisë, do të ndiheni më të përkëdhelur dhe larja e rrobave do të shndërrohet në punën tuaj të preferuar. Një nga problematikat është sasia e madhe e rrobave, por ky është shqetësimi i fundit me lavatriçen dhe tharësen e re BESPOKE AI™ të Samsung.

Lavatriçja e re BESPOKE AI™ e Samsung ofron larje efektive dhe inteligjente me teknologjinë Ecobubble™ e cila mundëson larje në temperatura të ulëta e pastrim të plotë, ndërsa zgjidhja AI llogarit dhe përdor në mënyrë inteligjente sasinë e duhur të ujit dhe detergjentit për të mbrojtur rrobat. Kapaciteti deri në 11 kg në një kabinet standard prej 600 mm do ju lejojë të lani më shumë rroba dhe dizajni i thjeshtë dhe i sheshtë do të kombinohet më së miri me çdo ambient të brendshëm. Pra a jeni gati t’i zbrasni koshat e rrobava të palara në tualet dhe të prisni miqtë si u ka hije?

Ndoshta disa prej nesh nuk janë ende të familjarizuar me pajisjet e Samsung BESPOKE Home,por a ka më mirë sesa të njihemi me to në këtë periudhë festash, ku një fshesë me vakum apo një lavatriçe BESPOKE do të ishte dhurata ideale?

Për më tepër, me blerjen e disa pajisjeve të caktuara nga Samsung, ju do të përfitoni 5 vite garanci. Promocioni i garancisë 3-vjeçare (2 vjet garanci të rregullt + 1 vit garanci shtesë tregtare) vlen nga 1.2. deri më 31.12.2023 duke u regjistruar në adresën samsunggaranciezgjatur.al jo më vonë se 30 ditë pas blerjes. Për më shumë informacion rreth promocionit të garancisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *