Dridhja e duarve dhe dhimbjet e nyjeve janë gjithmonë një ndër problemet kryesore me të cilat ndeshet çdo punonjës i ri.

 

Shpesh ne e kemi të pamundur të shmangim këtë dhimbje kyçe në orarin e punës kur qëndrojmë para kompjuterit.

 

Më poshtë do të lexoni në lidhje me shkaqet ndikuese dhe me zgjidhjen që na duhet në këtë rast.

 

Merrni vitaminë B6 për një funksion të mirë nervor

Kyçet e dorës nuk mbështeten ose t’i shtypni në tavolinë

Përdorni një mbështetje dore

Limitoni kohën e shtypjes

Bëni rregullisht ushtrime shtrënguese për kyçet dhe muskujt

Bëni ushtrimet si në video, për të shmangur sadopak këto probleme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *