Pas një ndarjeje mund të fshihen 1001 shkaqe, por tradhëtia është më e dhimbshmja për shumë prej nesh. Mund t’i vendosni shumë emra si tradhëti fizike, mendore, tradhëti e momentit apo e pamenduar ajo mbetet tradhëti, – shkruan Living. Asgjë nuk ndodh rastësisht dhe papritur por një sërë arsyesh shtyjnë një person të bëjë diçka të tillë.

 

Monotonia në lidhje, mungesa e dashurisë apo ddëshira për aventura.. Më poshtë Living do të listojë 7 shenjat që partneri/ja mund të ketë një lidhje paralele.

 

1. Ndryshime në jetën seksuale. Mungesa e dëshirës për të patur marrëdhënie intime për një kohë të gjatë është shenjë e tradhëtisë në çift.

 

2. Mungesa e përkushtimit e komunikimit apo distanca që krijon partneri paralajmëron shkëputje fizike.

 

3. Qëndrimi i tij ndaj jush ka ndryshuar.Përveç distancës, kritikat e vazhdueshme dhe mungesa e respektit janë shenja të një lidhjeje jot ë fortë ose të një partneri në kërkim të një aventure tjetër.

 

4.Zakonet e tij teknologjike kanë ndryshuar. Celular i bllokuar me kode, orë të kaluara në rrjete sociale, sjellje enigmatike?? Dijeni se diçka nuk po shkon mire.

 

5. Krahasimi me femrat e tjera. Nëse partneri/ja ju krahason shpesh me njerëz të tjerë, kjo është një shenjë që ai/ajo do të donte që ju të ishit dikush tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *