Në një lidhje është e rëndësishme që secili nga partnerët të krijojë besimin e duhur në mënyrë që asnjëri të mos krijojë hapësira dyshimi.

 

Trurin tonë i duhen më pak se 1 sekondë për të vendosur nëse mund të besojmë një person tjetër ose jo. Por nëse vendimet e tij ishin të sakta, nuk do të kishte divorce, miqësi të shkatërruara apo mashtrim.

 

Kjo është arsyeja pse njerëzit priren të jenë të dyshimtë dhe të mos i besojnë askujt që takojnë menjëherë. Por nëse doni të fitoni besimin e dikujt, ka disa metoda të provuara për ta bërë këtë.

 

Më poshtë do të lexoni disa këshilla se sit ë krijoni besim dhe mos krijoni dyshime në një marrëdhënie.

 

Thuaj që e do atë

Kërkoj falje shpesh

Luani si të ishit majmun

Tregoja një sekret

Flisni me shpejtësi dhe besim

Prekni ‘rastësisht’ partnerin tuaj

Bëj gjithçka rreth tij

Hidhi ndonjëherë kafen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *