Përdoruesit tashmë kanë një mënyrë për të zbuluar nëse në adresat e tyre personale është ndërhyrë.

 

Së fundmi Google ka lançuar një mjet të ri që u tregon përdoruesve kur informacioni i tyre identifikues është i ekspozuar ndaj hakerëve. Përdoruesit e Google Chrome mund ta shkarkojnë ekstensionin, të quajtur ‘Password Checkup’, i cili monitoron hyrjet e tyre të ndryshme në ëebfaqe.

 

Teknikat mbrojtëse të privatësisë u zhvilluan me ndihmën e kërkuesve të kriptografisë në Universitetin e Google dhe Stanford-it. Përmes fotove ju do të shikoni se si mund të bëhet një gjë e tillë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *