Në qoftë se mendoni se jeni e vetmja që keni celulit na lejoni ‘’t’ju ngushëllojmë’’, në një farë mënyre, pasi ekzistojnë mbi mijëra gra dhe vajza në planet që ndajnë të njëjtin problem sikur ju.

 

Celuliti, i njohur ndryshe si lëkura e portokallit, shfaqet nën lëkurë si pasojë e kontraktimit të indeve lidhëse të muskujve. Luhatjet e mëdha në peshë, çrregullimet hormonale, mungesa e aktivitetit fizik, shtatzënia, çbalancimet e sistemit limfatik dhe reduktimi i prodhimit të kolagjenit janë shkaktarët kryesorë të tij.

 

Të luftosh celulitin mund të duket një betejë e pamundur në pamje të parë. Kjo është arsyeja që kemi sjellë vazhdimisht për ju artikuj që lidhen me celulitin si p.sh 3 hapa të thjeshtë për të reduktuar celulitin, si të eleminoni celulitin brenda 10 ditësh me fara liri dhe eleminoni celulitin me uthull molle.

 

Sot do t’ju propozojmë një guidë ushtrimesh, më saktë 6 ushtrime që do t’ju ndihmojnë të reduktoni celulitin brenda një muaji.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *