Inva Mula është një nga këngëtaret më të dashura shqiptare e cila na ka bërë krenarë në të gjithë botë. Prej disa vitesh tashme ajo është mamaja e një vajze me emrin Nina.

Inva nuk qëndron shumë në hije përsa I përket jetës së saj private por nuk është as shumë shpesh e pranishme nepër intervista apo në rrjetet sociale për  sa I përket jetës përtej artit.

Por mesa duket kjo ditë e rëndësishme e ka bërë atë ta ndajë gëzimin dhe me fansat. NË ditëlindjen e 7 të Ninës ajo ka postuar këtë fotografi në rrjetet sociale:/Living

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *