Keni veshtiresi ne arritjen e kenaqesise seksuale? Me pesë veprime të këtilla do t’ia arrini qëllimit.

 

Orgazma femërore është mister i përhershëm dhe objekt interesimi, ndërkaq meshkujve kjo gjë u është moment shumë interesant , sepse ëndërr e çdo mashkulli është që partneren e vet ta kënaqin deri në maksimum.

 

Kur mësoni se çka ju eksiton, partneri juaj mund t’ju stimulojë edhe më shumë dhe t’ju bëjë të përjetoni kënaqësinë maksimale.

 

Kujdesen për pikën K

 

Shumicës së femrave u është i nevojshëm stimulimi i kësaj pike, në mënyrë që të arrijnë kënaqësinë kulmore. Në të vërtetë, një numër shumë i vogël i femrave përjeton orgazëm vetëm me stimulimin e pikës G.

 

Nuk nguten me paralojën

 

Paraloja është e mirë, sepse arrin nivelin e eksitimit, ndihmon në relaksimin e plotë dhe përvojën seksuale e çon deri në maksimum. Dhe derisa të mos ketë rregulla të sakta – rreth 20 minuta paralojë disa femrave u sigurojnë që çdoherë të arrijnë orgazmën.

 

Flasin çka dëshirojnë

 

Komunikojnë me partnerët e vet dhe i zbulojnë atë që dëshirojnë dhe atë çka nuk u pëlqen. I orientojnë, kërkojnë nga ata t’ua zbulojnë se çka më së shumti i eksitojnë.

 

Nuk janë nën presion

 

Nuk ngarkohen me përfundimin e madh dhe nuk janë nën presion që patjetër duhet të përjetojnë orgazmën. Pikërisht për shkak të këtij relaksimi dhe kënaqësisë seksuale arrijnë deri në shpërthim të orgazmës. / Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *