Gjykata e Apelit kunder krimit te organizuar nuk arriti te zhvilloje sot seancen e rardhes per Emiljano Shullazin dhe grupin e tij.

Shkak u be mos firmimi i trupes gjykuese. Ne salle ishte vetem gjyqtarja Albana Boksi, nderkohe qe per procesin duhen edhe dy te tjere.

Kjo mungese vjen per shkak se Keshilli i Larte Gjyqesor nuk ka vendosur ende nese dy gjyqtare te apeleve ne rrethe, mund te behen pjese e gjykates se posacme ne tirane.

Madje per kete arsye, KLGJ i eshte drejtuar edhe kuvendit per te zgjidhur ngercin ligjor qe eshte krijuar.

Emiljano Shullazi u denua ne shkallen e pare me 14 vjet burg. Ai u akuzua per krijim të grupit të strukturat kriminal, gjobvënie dhe kanosje për shkak të detyrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.