Subscribe

Emiljano Shullazi do të vazhdojë ta vuajë dënimin e tij në qelitë e regjimit të egër “41 biss”.

 

Ishte ky vendimi që u mor këtë të mërkurë nga Gjykata e Lartë, e cila rrëzoi pretendimet e Shullazit dhe të pandehurve të tjerë për t’u liruar nga kjo qeli.

 

Emiljano Shullazi dhe Gilmando Dani kallëzuan penalisht ish-Prokuroren e Përgjithshme Arta Marku dhe ish-drejtuesen e Prokurorisë së Krimeve të Rënda Donika Prela, për shpërdorim detyre, pasi i izoluan në burgun e sigurisë së lartë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *