Shtyhet për në 3 gusht vendimi i KPA-së, për ish- kreun e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Besim Hajdarmataj.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit në seancën e kësaj të enjte bëri të ditur se hetimet do të vijojnë. Për këtë arsye anëtarët e KPA kanë kërkuar dokumente shtesë nga Hajdarmataj.

Më herët Komisioni i Pavarur i Kualifikimit e konfirmoi në detyrë, Hajdarmatajn , ish-Prokurorin e krimeve të rënda, sot Prokuror në Tiranë. Mirëpo nga ana tjetër ONM nëpërmjet përfaqësuesitg të vet Teo Jacobs sugjeroi shkarkimin e tij nga detyra.

Vetë Hajdarmataj, i konsideroi subjektive, të pavend dhe pa bazë ligjore opionet për pasurinë dhe profesionalizmin e tij, të paraqitura nga vëzhguesi ndërkombëtar, Teo Jacobs, në Kolegji e Posaçëm të Apelimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *