Efektivë të komisariatit nr 4 në Tiranë kanë arrestuar një 29 vjeçar, pasi dyshohet se ka vjedhur 18 videoprojektorë në 4 universitete të Tiranës.

 

Sipas burimeve, i riu hiqej si student për të hyrë në universitete.

Gjatë operacionit policia ka proceduar dhe një 40 vjeçar i cili ka përvetësuar sendet e vjedhura.

18 videoprojektorët, të dyshuar si të vjedhur nga i riu, janë sekuestruar nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *