Subscribe

Mbërrijnë në gjykatën e shkallës së parë në Vlorë 4 elektricisët e arrestuar pas zbulimit të dy shtëpive të barit në Vlorë dhe në fshatin Kropisht.

 

 

 

Niko Dhimaj dhe Florjan Çaushaj banues në fshatin Kropisht si edhe Edmond Begaj dhe Gentjan Metushi i shpëtojnë burgut.

 

 

Në një seancë gjyqësore që zgjati më tepër se 1 orë gjykata e vlorës vendosi për ta, masën e sigurisë arrest shtëpie nën argumentin e mospërfshirjes direkte në këtë ngjarje kriminale.Katër të rinjtë do të mbahen nën vëzhgim derisa hetimet të përfundojnë.

 

 

Të pranishëm në seancën gjyqësore edhe familjarët të cilët po i prisnin jashtë mureve të gjykatës teksa janë lumturuar kur është dhënë vendimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *