Një shqiptar është gjendur i pajete në banesën e tij në Itali. Referuar mediave fqinje, viktima është Zaim Qoshja.

60 vjecari ka qënë duke riperuar një problem elektrik në shtëpinë e tij Savignano kur ka rënë në kontakt me korrentin.

Një ngjarje e cila ka pasur pasoja fatale për të, pasi nuk ka mundur të mbijetojë.

Zaim Qoshja ishte prej më shumë se 2 dekadash në vendin fqinjë, njeri I rregullt dhe pa problem. Ai punonte si murator dhe kishte dy fëmijë, një djal dhe një vajzë.

 

Ne foto, viktima: Zaim Qoshja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *