17-vjeçarja nga Rumania, që u trafikua në Greqi nga një shtetas shqiptar, ka rrëfyer të gjithë tmerrin e përjetuar. Dëshmia e saj është zbardhur nga mediat greke.

 

Amanda ka treguar se ajo jetonte e kërcënuar dhe dhunohej vazhdimisht nga 58-vjeçari shqiptar. Kur bëhej fjalë për ta denoncuar, e mitura ka deklaruar se nuk guxonte ta bënte këtë prej frikës.

 

“Nisën kërcënimet se do të më gjente nëse e denoncoja. Ai ishte mjaft xheloz. Disa herë u grindëm e sepse ai mendonte se po e tradhtoja dhe sepse nuk doja të punoja. Në fillim kur filluam të jetonim së bashku unë kisha komunikim dhe kontakt me dy nga miqtë e mi. Por ai ishte mjaft xheloz dhe më tha që nuk duhet të flas më me ta. Kur ziheshim ai ngrinte dorën dhe më godiste kryesisht në fytyrë. Ishte shumë nervoz dhe nganjëherë pinte alkool dhe drogë,” ka thënë ajo në polici. Ai gjithashtu më tha që nëse e lija dhe denoncoja në polici, ose ai ose miqtë e tij do të më gjenin dhe nuk do të mund të fshihesha askund. Isha e frikësuar sepse pashë miqtë e tij ishin të gjithë shqiptarë dhe të burgosur, prandaj isha pothuajse e sigurt se këto kërcënime do të kryheshin dhe nuk do të mund të fshihesha askund. Gjithashtu më ka kërcënuar me një armë që kishte në shtëpi.”

 

Kur nuk po përballonte më presionet dhe kërcënimet, 17-vjeçarja rumune vendosi t’u tregonte miqve të saj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.