Një i ri shqiptar u vu në pranga nga policia italiane sepse akuzohet se ka dhunuar dhe grabitur një prostitutë.

 

Referuar mediave fqinje, 25-vjeçari shqiptar e kishte ftuar gruan në makiënn e tij për të kryer marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës.

 

Por më pas ai e dhunoi dhe i vodhi çantën, ku kishte 100 euro dhe kartën e identitetit. Policët ranë në gjurmët e shqiptarit falë përshkrimit që bëri gruaja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *