Subscribe

Krenohet për reformat e ndërmarra nga qeveria që drejton në 2 vite e gjysmë. Por, kryeministri Edi Rama thotë se ka ende për të bërë që të arrihet maksimumi. Shembullin për ndryshim të madh, kreu i qeverisë e mori në sistemin e shëndetësisë. Nga Berati, ku morri pjesë në një aktivitet për zgjerimin e anëtarësisë shefi i qeverise tha se organizatat e partisë nuk duhet të trajtohen si pronë private. Ky takim me bazën, zhvillohet në funksion në ristrukturimit të partisë dhe hapjes së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *