Subscribe

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Sllovaki bashkë me Ministrin e Jashtëm Gent Cakaj për të marrë drejtimin e OSBE-së për një vit.

 

Shefi i qeverisë Rama përmes një postimi në Facebook, e cilëson këtë si një mundësi të jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërinë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE.

 

“Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE.

#ShqipërianëKrye.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *