Pas deklaratës nga selia e PD-së, ka reaguar Ministria e Brendshme, e cila e konsideron si shpifje të radhës. Në deklaratën shpërndarë mediave, thuhet se PD sulmon policinë, baltos rezultatet e punës së saj. Sipas këtij dikasteri, në qoftë se PD-ja ka dhimbje nga arrestimi i kriminelëve dhe të korruptuarve, ‎problemi nuk është policia. Po ashtu, thuhet se nuk mund ta ndihmojë opozitën të zgjedhë me kë duhet të jetë, me policinë apo me krimin, me ligjin apo me të korruptuarit.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *