Shpëtohen edhe 13 shqiptarë nga kampi i ISIS në Siri.

 

Bëhet me dije se janë shpëtuar nga kampi i ferrit 4 gra dhe 9 fëmijë të cilët i janë dorëzuar autoriteteve shqiptare. Lajmin e ka bërë me dije në Tëitter, një zyrtar i lartë sirian Dr. Abdulkarim Omar

 

“Më 27 Maj 2022, 13 shtetas shqiptarë (4 gra dhe 9 fëmijë) të familjeve të organizatës ISIS i janë dorëzuar një delegacioni zyrtar të qeverisë shqiptare, pas nënshkrimit të dokumentit zyrtar të dorëzimit ndërmjet AANES dhe Republikës së Shqipërisë”, ka shkruar ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *