Shtatë turistë italianë, janë shpëtuar nga roja bregdetare në Durrës, këtë të mërkurë pasi rrezikonin të mbyteshin.

 

Informacionet paraprake bëjnë me dije se mjeti lundrues me të cilin ishin duke udhëtuar italianët ka pësuar avari dhe është dashur ndërhyrja e rojës bregdetare, për t’i nxjerrë ata në breg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *