Të paktën gjashtë vetë vdiqen dhe 27 të tjerë u plagosën si pasojë e një shpërthimi në afërsi të Universitetit të Kabulit në Afganistan.

Incidenti ndodhi në kohën kur studentët po bëheshin gati të futeshin në provim.

Shpërthimi ndodhi vetëm disa orë pasi militantët talibanë ndërmorrën sulme ndaj një stacioni policor në Kandahar, duke vrarë të paktën 12 vetë.

Ndërkohe për shpërthimet afër universitetit ende askush nuk ka marrë përgjegjësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *