Kryetarja e Lëvizjes për Ndryshim, Jozefina Topalli, ishte e ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus. Gjatë bisedës, Topalli u shpreh hapur kundër figurave kryesore politike në vend, duke përmendur këtu kryeministrin Rama, presidentin Meta si dhe liderin e opozitës, Basha.

Ndër të tjera, Topalli shtoi se asnjëri prej tyre mund të mos marrë shumicën për të krijuar qeverinë.

“Në qoftë se gjatë viteve të eksperiencës tregon se korruptohesh, se nuk ke integritet, ke marrë vendime të gabuara që kanë demtuar forcën politike, që kanë bërë të humbasë forca politike. Që ke një opinion publik tërësisht dyshues mbi mungesën e transparencës të pasurisë. Dhe mbi të gjitha, mbi në dyshim shumë të fortë për bashkëpunimin e tre personave që vendosin për fatin e tre milionë shqiptarëve, sigurisht që këtu nuk mund të rrish dhe të bësh sehir apo të rrish duarlidhur se unë do të zgjedh të keqen më të vogël. Kjo është një agoni politike dhe unë nuk mendoj se ky vend me tre milionë shqiptarë e kanë më mundësinë për të vazhduar një agoni edh epër një dekadë tjetër. Ndaj dhe them që është vendimtar 25-Prilli, që të fillojë një ndryshim. Dhe kur them të fillojë një ndryshim, unë e di se nuk përmbyset sistemi, por fillon largimi, ulja e 3 personave. Unë kam bindjen se asnjëri prej tyre, s’ka për të marrë 70 mandate për të krijuar qeverinë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *