E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, aktivistja dhe juristja e njohur Brizida Gjikondi, ka shpërthyer në një deklaratë mjaft të forte përkundrejt presidentit Meta. Sipas saj, Meta është simbol i zjarrëvënies së kombit që lufton për biznesin e tij.

“Presidenti ishte zjarrvënësi i unitetit të kombit. Për mua është skandaloze që shqiptarët të marrin ashtu mesazhesh. E tmerrshme për gjithë shqiptarët që të ngarkohen aq shumë negativisht falë një presidenti kaq të papërgjegjshëm, që ka zbritur në fushë, vetëm që të shpëtojë biznesin e tij.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *