Këngëtari Shpat Kasapi dhe partnerja, Selvija, kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në fejesë.

Ai ka ndarë një foto për të gjithë ndjekësit e tij. Në rrjetin e tij “Instagram”, këngëtari publikoi një foto të dorës së tij dhe të Selvijes, ne të cilën bien në sy unazat e tyre.

“24 dhjetor 2020”, ka shkruar Shpati krah fotos.

Ai nuk ka dhënë detaje të tjera rreth fejesës, edhe pse e kishte njoftuar prej kohësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *