Komisioni Vendor i Votimit dhe Numërimit shpall rezultatin e primareve në Rrogozhinë në radhet e Komisionit te Rithemelimit ne PD.

Hekuran Xhani me 211 vota është shpallur fitues i primareve të PD dhe do të garojë në 6 mars për kryetar bashkie.

Në total, kanë marrë pjesë në këtë proces 316 anëtarë të Partisë Demokratike me të drejtë vote.

Kandidatët e tjerë në këtë garë kanë marrë:

Eqerem Deliu, 23 vota

Hajrulla Tafa, 3 vota

Sokol Gosa, 70 vota

Vladimir Manushi 7 vota

2 vota të pavlefshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *