Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hodhi këtë të enjte shortin për renditjen e partive politike në fletën e votimit.

 

Numri 1 i takon partisë së Tom Doshit, PSD, pjesëmarrja e së cilës në zgjedhje u diskutua gjatë.

 

Partia Socialiste do të ketë numrin 12 në fletën e votimit, Partia Demokratik numrin 9, ndërsa LSI numri 6.

 

Bindja Demokratike e Astrit Patozit renditet e katërta, kurse Nisma Thurje e shtata.

 

Renditja:

Partia Social Demokrat 1

Partia Balli Kombëtar  2

Lëvizja Demokratike Shqiptare  3

Bindja Demokratike 4

Aleanca Ora Kombëtare – Emigracioni – Bashkimi Popullor dhe Konservatorët 5

LSI 6

Nisma Thurje 7

Partia Lëvizja e Re 8

PD e Aleanca për Ndryshim  9

Aleanca Demokracia e Re 10

Lëvizja për Ndryshim 11

Partia Socialiste 12

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *