Skënderbeu rigjen Dinamon e Zagrebit ne perballjet e kompeticioneve europiane. Korçaret do te luajnë kundër skuadrës se njohur kroate ne fazën e play off  te Uefa Europa League. 2 vite me pare Dinamo e Zagrebit e eliminoi skuadrën juglindore ne fazën e Play Off te Uefa Champions League. Kroatet fituan 2-1 ne Shqipëri dhe me pas 4-1 ne fushën e tyre per te nxjerre jashtë ne ate kohe kampionet e Shqipërisë. Ndeshja e pare do te luhet ne date 17 gusht, ndërsa ajo e kthimit nje jave me pas. Shorti ka rezervuar nje perballje sa te vështire aq edhe  prestigjioze per shkëndijën e Tetovës, e cila do te luaje kundër Milanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *