Subscribe

Moratoriumi i gjuetisë pritet të shtyhet edhe për 5 vite të tjera nga qeveria, ndërkohë që në vend janë shënuar me dhjetëra raste paligjshmërie. Për shoqatat e gjuetarëve dhe peshkatarëve kjo mase nuk rezultoi e suksesshme. Ata paralajmërojnë dhe protesta. Ligji për moratoriumin e gjuetisë u miratua në janar të vitit 2014 dhe përfundonte ketë vit, por u kërkua shtyrja e tij. Një përfaqësi e kësaj shoqate kishin dhe një takim në Ministrinë e Mjedisit, por sipas tyre kjo dështoi, për shkak se nuk ishte i pranishëm ministri Koka.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *