Belen Rodriguez, dy ju referuar dy partnerëve të saj ka theksuar se tashmë synimi i saj është një mashkull 40-vjeçar.

 

Rodriguez ka ka shfrytëzuar skenën e kompeticionit ‘Tu sì que vales’ për të bërë një shaka të tillë në lidhje me thashethemet më të fundit.

 

“Unë duhet të marr një 40-vjeçar, sepse gjithmonë që lidhem me ata që janë më të vegjël përfundojë duke u lënduar”, tha ajo duke iu referuar dy partnerëve të saj të fundit: Stefano De Martino dhe Andrea Iannone.

 

Përmes kësaj shakaje ajo u jep një përgjigje përfundimtare thashethemeve që qarkullojnë për ndarjen e saj nga motoçiklisti.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *