Shmanget një tjetër tragjedi në detin Egje, ndërsa rojet bregdetare turke, kanë evakuuar 57 emigrantë, të cilët po kalonin ilegalisht në Greqi. Ata kishin mbetur të bllokuar pran qytezës bregdetare ne Dikili të Izmirit. Menjëherë pas marrjes së informacionit, komanda bregdetare ne Turqi, ka dërguar një helikopter dhe disa anije. Mjeti fluturuese shpëtoi 12 persona, mes të cilëve dhe tre fëmije. Ndërsa 45 të tjerë, janë evakuuar nga disa anije peshkimi, pasi ato kufitare e kishin të pamundur afrimin për shkak të zonës shkëmbore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *