Pas mbytjes se nje anijeje për shkak të kushteve të pafavorshme të motit në Bahamas, një shtetas holandez përfundoi në një ishull të shkretë, Cay Sal, pa ushqim dhe ujë.

 

Burri u shpëtua nga një dron gjurmues amerikan pas tre ditësh, falë shkrimit “SOS” të cilin e shkroi në rërë.

 

Fillimisht autoritetet amerikane dërguan  ushqime, perpara se te mberrinte ne ishull patrulla e Rojës Bregdetare.

 

Aksidenti me varkën me vela kishte ndodhur të premten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *