Subscribe

Agai ka vendosur se dy skuadrat nuk do të egzistojnë më dhe secili prej fermerëve do të vazhdojë rrugëtimin e tyre në mënyrë individuale.

Ky veprim u prit me zell nga fermerët e tjerë, të cilët hoqën menjëherë shallët simbolik të skuadrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *