Subscribe

Fadromat e Inspektoratit te Mbrojtjes se Territorit vijuan edhe kete te marte prishjen e objekteve ne Shkoze per t’i hapur rrugen punimeve per unazën e madhe.

 

Disa nga banoret u gjende të papërgatitur përballe kësaj situate. Familjaret, objektet e te cilave u preken nga prishja nuk e fshehën irritimin dhe pakenaqesine ndaj institucioneve.

 

Shume nga banoret hodhën akuza edhe ndaj punonjësve te Inspektoratit te Mbrojtjes se Territorit dhe uniformave blu, duke e quajtur te paprecedente ndërhyrjen.

 

Të pranishëm ne aksion për të parandaluar ndonjë incident ishin edhe forca të shumta policie.

 

Edhe banorët e Shkozës, ashtu sikur ata të ‘Astirit’ protestojnë kundër projektit te Unazës së Madhe. Në Shkozë janë planifikuar per t’u prishur gjithsej 16 objekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *