Një 65-vjeçar është arrestuar nga SHKB, pasi u kap duke futur një celular në burgun e Beratit për djalin e tij, i cili vuan dënimin në këtë institucion prej një viti. I burgosuri është identifikuar si Erjon Çala, 30 vjeç.

 

Telefoni u gjet i ngjitur me ngjitës plastik brenda një tenxhereje të vogël alumini.

 

Menjëherë pas kapjes së celularit brenda ushqimeve, u njoftua SHKB-ja dhe policia e burgjeve, të cilat  kryen arrestimin e Musteak Çala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *