Subscribe

Në takimin elektoral përmbyllës në Shkodër, në kuadër të zgjedhjeve të pjesshme vendore, kryeministri Edi Rama iu drejtua me një mesazh demokratëve shkodranë, që më 6 mars të votojnë për kandidaten socialiste, Majlinda Angoni.

 

Kreu i qeverisë u shpreh se qytetarët e Shkodrës kanë në dorë që të ndryshojnë të dielën fatin e qytetit të tyre.

 

Pjesë nga fjala e Ramës:

Demokratët e Shkodrës duhet të zgjedhin mes dy alternativave që kanë të bëjnë me luftën mes dy individëve, një luftë personale, me qëllime krejt personale, njeri sepse do të kthehet nga bota tjetër dhe tjetri me çdo kusht nuk do të ikë aty ku e meriton. Më 6 mars, të gjithë ata që do shkojnë të votojnë nuk do të zgjedhin mes alternativave politike, mes Evropës dhe Amerikës, apo Amerikës dhe interesave.

Shqiptarët e kanë bërë zgjedhjen në të gjithë Shqipërinë. Qytetarët do të zgjedhin për ta pasur qytetin më të pistë apo akoma edhe më të pistë.

Si shpjegohet që gjithë këto vite, Bashkia e Shkodrës ka bërë gjithmonë të njëjtën zgjedhje dhe ka marrë gjithmonë të njëjtën rezultat, i cili është miserabël në krahasim me shumë bashki të tjera të Shqipërisë.

Na duhet një bashki që i ka dyert e hapura për bashkëpunim, si në çdo bashki të botës, jo të Shqipërisë, ku ajo apo ai që drejton, është aty në radhë të parë për t’i shërbyer komunitetit dhe jo për të ndarë qytetarët; është aty për të garantuar më shumë cilësi dhe për të sjellë më shumë investime.

Ata do vazhdojnë të humbin sa herë të futen në garë me PS dhe me të gjithë bashkësinë e qytetarëve që votojnë për PS, jo vetëm si anëtarë, por edhe si mbështetës.

Shkodra është peng i të shkuarës. Shkodra mund të mbetet prap peng pas 6 marsit, por ne jemi këtu për t’i thënë Shkodrës që dora jonë është e shtrirë t’i bashkohesh të gjithë atyre që punojnë për të ardhmen. Shikoni Tropojën. Doli nga rreshti, Shkodra është tek pull. Shikoni çfarë transformimesh kanë ndodhur në Tropojë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.