Numërimi është mbyllur edhe në Shkodër e Dibër dhe rezultati flet për një fitore të Partisë Demokratike.

 

Siç raportojnë gazetarët e “Vizion Plus”, në Shkodër PD ka pesë mandate, PS tre mandate, LSI një mandat dhe PSD dy mandate.

 

Kurse në Dibër, shifrat flasin për tre mandate të siguruara nga PD, dy mandate nga PS, kurse LSI ka dalë pa asnjë mandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *