Në bashkinë e Shkodrës deri tani janë numëruar 129 nga 250 qendra votimi në total.

 

Deri në këto momente, sipas të dhënave të KQZ më shumë vota ka siguruar kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Bardh Spahia
11258 vota, ndjekur nga kandidatja e PS, Majlinda Angoni me 9940 vota dhe kandidati i PD, Xhelal Bushati me 3900 vota.

 

Ndërkohë vijon numërimi në pjesën tjetër të qendrave të votimit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *