Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër në bashkëpunim me Inspektoriatin e Mjedisit (ISHMPUT) vazhdon të ushtrojë kontroll përgjatë gjithë territorit të Qarkut Shkodër, me qëllim parandalimin e prerjes së paligjshme të pyjeve.

 

Gjatë operacionit të zhvilluar janë kapur 8 automjeteve të ngarkuara me lëndë drusore në fshatin Domen, Njësia Administrative Postrribë, Bashkia Shkodër, e cila sipas policisë ka qenë e siguruar në mënyrë të paligjshme.

 

Drejtuesit e kamionëve janë ndëshkuar me masa administrative gjoba që variojnë nga 500 000 deri në 1 000 000 lekë për secilin person.  Ndërkohë u sekuestruan dhe 200 m3 dru zjarri të llojit AH.

 

Policia njofton se operacioni do të vijojë edhe në ditët në vazhdim.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *