Uniformat blu te Shkodrës kane sekuestruar 109 kilogramë lende narkotike te llojit kanabis sativa, si dhe kane vene ne pranga një person, ndërsa janë shpallur ne kërkim dy te tjerë. Gjin Qarrica 38 vjeç banues ne fshatin Grude e Re, u ndalua pas kontrolleve te bëra ne disa banesa. Ne njërën prej tyre, forcat e policisë gjeten sasinë e drogës prej 109 kilogramësh, e cila ishte bere gati për shitje. Banesa ku u gjet droga ishte ne pronësi te Qarrices. 38-vjeçari do te përballet me akuzën e prodhimit, mbajtjes dhe trafikimit te lendeve narkotike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *