Subscribe

Brenda qershorit, të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike që kane paguar fatura aforfe, do te pajisen me matesa. Në Shkodër pritet të vendosen edhe 2500 matesa me qëllim që faturimi të behet mbi bazën e konsumit të regjistruar. Kryeinspektoi Isufaj tha se muajt e fundit është ulur numri i ankimimeve nga qytetarët. Edhe në Pukë, Lezhë dhe Malësi te Madhe po vijon puna për instalimin e matësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *