Përveç ndarjes së çmimeve “Oscar”, një gjë shumë e rëndësishme është edhe veshja e personazheve. Menjëherë pas mbarimit së eventit, nëpër media diskutohet për VIP-at që ishin veshur më mirë dhe ata më keq. Por jo vetëm kaq, jemi mësuar të shohim vetëm personazhet e vitit përkatës. A jeni kuriozë të shihni veshjet më të bukura ndër vite?

 

Më poshtë do të gjeni disa prej emrave shumë të njohur, pjesëmarrës në “Oscar”, veshjet e të cilëve nuk harrohen lehtë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *