Autoritetet italiane në bashkëpunim me ato shqiptare kanë arritur të ‘shkatërrojnë’ rrjetin e bandës së trafikut të drogës.

 

Si pasojë e finalizimit të një megaoperacioni në Itali kundër krimit të organizuare janë ekzekutuar 43 masa sigurie në Itali, Shqipëri dhe vende të tjera evropiane.

 

Po ashtu mësohet se janë sekuestruar mbi 4 milion euro që dyshohet se burojnë nga aktiviteti kriminal i trafikut të drogës.

 

Pritet që detajet mbi këtë operacion të jepen në një konferencë  për shtyp nga prokurori i Bergamos gjatë mesditës, ku do të jenë të pranishëm edhe autoritet shqiptare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *