Goditet një grup kriminal shqiptarësh që merrej me trafik droge.

 

Autoritetet holandeze arritën të sekuestronin më shumë se 72 mijë euro dhe 395 kg drogë, që do të kapte vlerën prej 1.6 milionë euro.

 

Gjatë kontrolleve në shtëpitë e anëtarëve të grupit, u gjetën dhe disa adresa të trafikantëve të tjerë.

 

Një ditë më parë, kujtojmë se policia austriake shkatërroi një rrjet droge, të përbërë nga shqiptarë dhe kosovarë, duke çuar në pranga 24 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *