Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë greke mes të cilëve një grua, të cilët dyshohet se kanë qenë pjesë e një bande të trafikut të drogës nga Shqipëria në Greqi.

 

Mediat fqinje bëjnë me dije se autoritetet greke kanë arrituar që në kuadër të hetimeve të shkatërrojnë bandën që dërgonte lëndë narkotike nga vendi ynë drejt shtetit grek.

 

Të arrestuarit idëntiteti i të cilëve nuk bëhet i ditur ishin të moshës 25, 26 dhe 38 vjeç, ky i fundit dyshohet se ishte edhe “kapobanda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *