Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarin Astrit Faqolli, në Gjykatën e Shkallës së Parë, Tiranë.

 

Faqolli kishte kaluar me sukses vetingun, por u ankimua nga Komisioneri Publik.

 

Sipas Komisionerit, konfirmimi në detyrë është bërë në interpretim të gabuar të ligjit dhe provave të administruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *