Subscribe

Shirat që kanë pushtuar të gjithë vendin kanë dëmtuar rëndë rrugën e Borshit.

 

Siç duket edhe nga fotot, rruga ka pësuar çarje dhe është bërë e pakalueshme.

 

Për këtë problem është njoftuar Autoriteti Rrugor Shqiptar, i cili pritet të dërgojë ekipe për riparimin e rrugës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *